Grenzeloos vakmanschap

Voor elke uitdaging is een oplossing. Delade combineert ambacht met technologie om van elke opdracht en elk project een succes te maken. We gaan elke uitdaging met een open instelling aan en laten ons niet beperken door wat er al is en hoe het altijd gedaan wordt. We gaan graag op zoek naar nieuwe en innovatieve oplossingen die een project mooier, functioneler, duurzamer en kostenefficiënt maakt. Zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Investeren in innovatie

In samenwerking met specialisten, opdrachtgevers en vakgenoten investeren we veel in innovatie. Zo zijn we onderdeel van een kennisgroep die onderzoek doet naar de zorgkamer van de toekomst, we ontwikkelen een recyclebare cruisehut voor passagiersvaart en we onderzoeken continu nieuwe lichttechnieken. Zo blijven u en wij voorop lopen.

Waarom kiezen voor Delade Innovatie?

Bij het Delade Innovatiehuis kiest u voor Betrokkenheid, flexibiliteit en een top verzorging van uw project. Wij werken graag met duurzame materialen en bouwen duurzame relaties op. Zo zorgen we samen voor een innovatieve wereld.

Innovatie hub van start!

Delade gaat samenwerken met Dusseldorp, Azora, gemeente Oost-Gelre en Oude IJsselstreek in een Innovatie hub. Een Innovatiehub staat voor een inspirerende en innovatieve werkomgeving waar kennisuitwisseling en goede begeleiding voor studenten centraal staat. Delade onderstreept hiermee haar innovatie ambitie.

De Achterhoekse Talententuin

Op 25 november 2016 heeft er weer een Talententuin plaatsgevonden in het ICER Innovatiecentrum te Ulft. Bij de Talentuin is er jaarlijks de mogelijkheid om inspirerende werkgevers uit de Achterhoek te ontmoeten. Daarnaast waren er voor studenten verschillende bedrijven aanwezig voor stages en afstudeeropdrachten. Studente Annelies Miggelenbrink, die haar afstudeeronderzoek bij Delade uitvoert, was naar Ulft afgereisd om zich te oriënteren op haar toekomst. Zij heeft hier met verschillende professionals gepraat en de dag als een succes ervaren. Naast serieuze gesprekken was er ook tijd voor wat gein in de Photobooth met medestudenten. Bijgevoegd wat foto’s voor een impressie van de dag.

Duurzaamheid

Delade maakt sinds de oprichting serieus werk van duurzaamheid. Niet als imagotrucje, maar vanuit de rotsvaste overtuiging dat duurzaamheid de enige manier is om toekomstgericht te ondernemen. Als onderneming voelen we ons verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Delade.

Delade werkt standaard met energiezuinige machines en apparatuur. Deze gaan automatisch op stand-by als ze drie minuten niet gebruikt worden. Hout dat we gebruiken is uiteraard FSC-gecertificeerd. Daarnaast kiezen we standaard voor EcoBoards, een gecertificeerd plaatmateriaal – 100% bio-afbreekbaar – dat wordt gemaakt van landbouwoverschotten. EcoBoards wordt ook gebruikt als verpakkingsmateriaal. Delade vraagt statiegeld voor de EcoBoard-kratten, zodat ze retour komen en hergebruikt kunnen worden.

Vulling voor banken en stoelen is afkomstig van het Belgische Buvetex, die milieuvriendelijke vulling maakt van sojaschuim. In samenwerking met lijmfabrikant Frencken heeft Delade een eigen milieuvriendelijke lijm ontwikkeld, DeladeCol. Dit is een ecologische oplosmiddelvrije montagelijm op waterbasis. Voor afwerking van meubels gebruikt Delade uiteraard lakken en beitsen op waterbasis.

Al in de ontwerpfase houdt Delade rekening met duurzaamheid. Speciaal voor ontwerpsoftware Solidworks is een module ontwikkeld die overbodig materiaal signaleert en schrapt, de carbon footprint berekent en duurzame alternatieven biedt.

Certificering

FSC: het FSC-certificaat (Forest Stewardship Council ) staat voor duurzaam gebruik van hout- en plaatmaterialen die afkomstig zijn uit milieuverantwoord bosbeheer.

PEFC: het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos.

NEN-EN-ISO 9001:2008 : Delade is ISO9001:2008-gecertificeerd. Dat betekent dat ons kwaliteit managementsysteem de kwaliteit van onze diensten, producten en processen waarborgt.

VCA: VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.