Samenwerking

Stoffeerderij

Metaalafdeling

Montage

Houtafdeling

Meubelspuiterij

Samenwerking

Innovatief en ambachtelijk totaalconcept

Delade is een ambachtsbedrijf dat voorop loopt in het gebruik van geavanceerde technologie. We hebben alle disciplines onder één dak. Met een eigen stoffeerderij, metaalafdeling, houtzagerij, spuiterij, montageafdeling en innovatieteam kan Delade altijd instaan voor topkwaliteit. Duurzaamheid en betrokkenheid zijn de rode draad in onze projecten en in de samenwerking met u.

Waarom kiezen voor Delade?

Samen met u tilt Delade elk interieur naar een hoger niveau. Dankzij betrokkenheid, onze vakkennis en ervaring en de bewuste keuze voor duurzaamheid kunnen wij topkwaliteit in maatwerk leveren. Heeft u een concreet plan of alleen nog een vaag idee? Wij helpen graag uw dromen concreet vorm te geven. Bij Delade Interieurproductie kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en zorg. Wij werken graag met duurzame materialen en bouwen duurzame relaties op. Zo zorgen we samen voor een perfect resultaat. Neem gerust even contact met ons op om je wensen door te nemen.

Stoffeerderij

Stofferen, bomberen en capitonneren; onze stoffeerders beheersen alle technieken en weten van ieder meubel – klassiek tot modern – iets unieks te maken. Ook de stoffering van wanden, kasten en tafels is bij ons in vertrouwde handen.

Waar mogelijk kiezen we ook hier voor duurzame materialen met respect voor het oude en het bestaande. Een stoel die u dierbaar is maar wel een opknapbeurt kan gebruiken, geven wij graag een tweede leven, met het zitcomfort van vandaag. Voor de vulling van uw meubels gebruiken we bij voorkeur het milieuvriendelijke Buvetex sojaschuim.

Stoffeerderij

Metaalafdeling

Met veel gevoel voor vormgeving en esthetiek wordt hier vakkundig staal, rvs, aluminium, lood en zink bewerkt tot eigenlijk alles! Tafelframes, verlichting, presentatiemateriaal, buitendouches, fonteinen, iPad-standaarden en innovatieve constructies voor bijvoorbeeld zwevend meubilair en overspanningen, u kunt het zo gek niet bedenken of het wordt hier bedacht en vervaardigd.

Metaalafdeling

Houtafdeling

Ook in de meubelmakerij van Delade gaan vakmanschap en innovatie hand in hand. Een modern machinepark met energiezuinige machines, in combinatie met onmisbaar handwerk door ervaren vakmensen die samenwerken met jonge enthousiaste meubelmakers. Tel daar het gebruik van nieuwe technieken en duurzame materialen bij op en u begrijpt waarom Delade synoniem staat voor vernieuwend, kwalitatief hoogstaand meubilair. We verwerken de mooiste edelfineren op mdf en gebruiken uitsluitend topklasse fournituren. Hoogwaardig maatwerk is de specialiteit van Delade. Wij werken met hout voorzien van het FSC-keurmerk en met EcoBoards, een NaturePlus gecertificeerd plaatmateriaal, dat is gemaakt van landbouwoverschotten. Oersterk, goed verwerkbaar en 100% bio-afbreekbaar!

Houtafdeling

Montage

Het exclusieve meubilair dat ons pand verlaat, wordt door ons vakkundige montageteam van meubelmakers met zorg en aandacht op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. Onze montagebussen zijn volledig uitgerust met het benodigde gereedschap om ter plekke altijd maatwerk te kunnen leveren.

Door gebruik van de digipen voor de urenregistratie en de bevestiging van de montage heeft u direct inzicht in de verrichte werkzaamheden en komt u nooit voor verrassingen te staan. Vanzelfsprekend kunt u ook in de periode na de levering en montage op de service van ons montageteam rekenen.

Montage

Meubelspuiterij

Meubels in precies de juiste kleur, glans en structuur, in onze spuiterij krijgt alles de finishing touch. Verfsoorten zoals beits worden speciaal in eigen huis gemaakt om het gewenste effect te krijgen. Ook kunnen we van door u aangeleverde kleurmonsters precies de juiste kleur maken in onze eigen mengmachines. Met een spuitmachine en twee droogcabines waarin nieuw en bestaand meubilair gespoten kan worden, bieden wij op en top maatwerk.

In de spuiterij gebruiken wij watergedragen lakken en beitsen. De ecologische, milieuvriendelijke lijmsoort Deladecol waarmee wij al onze meubelen verlijmen, hebben we speciaal in samenwerking met de firma Frencken ontwikkeld.

Een andere innovatieve specialiteit is koud metaal spuiten. Een opzienbarende techniek – al zeggen we het zelf – waarmee bijzondere effecten bereikt worden. Door een ingewikkeld proces van spuiten en nabehandelen wordt elk willekeurig materiaal van een laag van brons, koper of elk ander metaal voorzien.

Meubelspuiterij

Benieuwd wat

Delade Interieurproductie

voor u kan doen?

Neem contact op