Over Delade Interieurbouw

Delade is sinds 1995 specialist in interieurbouw. Destijds op kleine schaal begonnen als ontwerper en maker van meubels, inmiddels een van de belangrijkste interieurbouwers van Nederland. Eigenaar en oprichter Fred Haverkamp heeft bij Delade innovatie en vakmanschap met elkaar weten te verbinden.

 

Met het team van 30 medewerkers ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Delade in Doetinchem meubels en interieurs voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, scheepvaartondernemingen en rederijen, evenementenbureaus en overheden. Samenwerken met Delade betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. U ontmoet in Doetinchem betrokken vakspecialisten die staan voor hun producten en projecten!

Social return = heel normaal (menselijk)

Delade is een langdurige samenwerking aangegaan met stichting Gaafwerk. Gaafwerk biedt afwisselende zinvolle en leerzame dagbesteding voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt door psychische problemen of een verstandelijke beperking.

 

Waarom Gaafwerk?

 

Het belangrijkste is dat we een gezamenlijke visie hebben. Namelijk dat we liever kijken naar wat iemand wél kan in plaats van niet kan, en eerlijk zijn over wat wel en niet haalbaar is. Een positieve benadering in de begeleiding en plezier bij de activiteiten zijn belangrijke voorwaarden om je thuis te voelen en zo goed mogelijk te kunnen presteren.

 

Gezamenlijk besteden we veel aandacht aan leuk én nuttig werk om een win-win situatie te creëren, zodat iedereen echt een steentje bij kan dragen in de maatschappij en in contact komt met andere mensen.

 Onervaren of juist te ervaren?

 

Kijken naar de kwaliteit van mensen dat staat bij ons centraal. Nieuwe functies of vacatures worden dan ook door jong en oud ingevuld. Delade gelooft er in jonge mensen de kans te geven een beroep te leren of door te groeien in bepaalde functies. Op gevorderde leeftijd zijn we er van overtuigd dat het doorgeven van kennis van groots belang is voor ons en onze sector. In het idee, ontwerp, bouw is en blijft specialisme benodigd.

 

Uiteindelijk vinden wij het belangrijk of iemand uit het juiste hout gesneden is.

Onderzoek

 

Delade vindt het belangrijk onderdeel en bijdrage te leveren aan de wereld van morgen. Daarom worden er door ons diverse stageplaatsen geboden aan studenten die maatschappijgerichte onderzoeken doen (onder andere op het gebied van gezondheidszorg en welzijn van ouderen).