About This Project

In opdracht van architect Ralph Boom heeft Delade Interieurbouw een groot herenhuis in Den Haag compleet opnieuw gestyled. In de woning van een particuliere eigenaar zijn vele stijlvolle door ons op maat gemaakte kasten geplaatst en ingebouwd. Door het bijzondere ontwerp van Ralph Boom en de goede samenwerking combineert het huis een compleet eigen stijl met een aangename warmte om in te leven.

 

Onder de trap is een inbouwkast gemaakt: een apothekerskast met laden. In de wanden op de eerste verdieping zijn inbouwkasten gemaakt. Ook hebben we de keuken op de begane grond gerealiseerd. In de pantry bij de tweede woonkamer op de eerste verdieping zijn een koelkast, wijnkasten, een vaatwasser en een ijsblokjesmachine ingebouwd. In een nis is een mooie zithoek ingebouwd.

 

Op de tweede verdieping de master bedroom, een luxe badkamer met jacuzzi en een inloopkast. Tussen slaapkamer en badkamer is een kaptafel met slangenleren deuren, een glazenplaat als blad en verlichte spiegels. De inloopkast heeft aan een kant push-to-open spiegeldeuren, de andere kant is van slangenleer. In het hanggedeelte zitten garderobeliften. Op de derde verdieping het mooi gestylde gastenverblijf met twee grote slaapkamers en badkamer.

Project

Styling van een luxe herenhuis in Den Haag

Opdrachtgever

Particulier

Locatie

Den Haag

Opdracht

Styling van het interieur, ontwerp en productie van meubels

Architect pand

Ralph Boom

Date

2013

Category
Architecten, Montage, Projecten