About This Project

In het zwembad Rozengaarde zijn meerdere loungehoeken gecreëerd d.m.v. rond gevormde banken en zitjes, deze staan allen dicht bij het raam van het bad. Deze ronde vormen ook terug in de grote receptie die als 1 lus in de ruimte staat. In dezelfde vorm als de receptie is een koof erboven geplaatst.

Er zijn zitgelegenheid gemaakt met een rechte bank op maat met daartegenover een aantal stoelen. Ook zijn er een aantal hoge krukken met leuning bij 2 hoge tafels geplaatst. Dit staat allemaal om een wand met daarin een kunsthaard op basis van waterdamp en licht.

Het interieur is ontworpen door Duoplan Architecten.

Project

Inrichting zwembad

Opdrachtgever

Duoplan architecten

Locatie

Doetinchem

Opdracht

Maatwerk elementen, balie, zitelementen, opbergkasten, stoelen

Date

2014

Category
Architecten, Hout, Projecten, Spuitwerk