Samenwerking

Kantoorinrichting

Particulier

Architecten

Zorg

Restaurant & Horeca-inrichting

Scheepvaart

Zakelijk Bedrijfsinterieur

Samenwerking

Maximale ondersteuning bij uw project

Delade ontwerpt, ontwikkelt en realiseert projecten voor particulieren, scheepvaart, zorginstellingen, horeca & wellness, evenementen, kantoren en zakelijke toepassingen. Dat doen we soms zelfstandig, vaak ook in nauwe samenwerking met architecten. We gaan met plezier alle uitdagingen aan. Er zijn nauwelijks interieur- of exterieurprojecten te bedenken die we niet aankunnen. In de afgelopen 20 jaar heeft Delade vele bijzondere, functionele en vernieuwende projecten gerealiseerd. Bij de referenties ziet u een selectie daarvan. Maar de mooiste projectinrichting moeten we nog maken en dat doen we samen met u. We helpen u graag uw plannen, dromen en ideeën te verwezenlijken. Hoe visionair u ook bent, wij leggen graag een directe verbinding met concrete resultaten, tastbare kwaliteit, kostenbewustzijn en duurzaamheid. Delade heeft als projectinrichter veel ervaring in de diverse sectoren en branches. Daaruit kunnen we putten, maar we gebruiken die expertise juist ook voor andere sectoren en toepassingen. Laat u inspireren door Delade, wij laten ons graag door u inspireren.

Waarom kiezen voor Delade Projecthuis?

Delade Projecthuis realiseert elk project van start tot finish. U heeft altijd te maken met betrokken en enthousiaste vakmensen die samen met u werken aan een perfect project en een fantastisch resultaat.

Particulier

Voor particulieren brengen we graag de internationale wereld van design en stijl in het eigen huis. Bij elke woning en villa kan Delade het huiselijke combineren met een stijlvol en uitzonderlijk interieur. Samen met u creëren we een plek waar u zich welkom en thuis voelt, maar die zich ook onderscheidt. Een interieur dat niet zou misstaan in de betere lifestyle magazines, maar waarin u wel gewoon uzelf kunt zijn.

Uw woonkamer, serre, badkamer, keuken, slaapkamers: wij verwezenlijken graag uw wensen. Onze vakspecialisten ontwerpen en ontwikkelen een interieur om van te dromen, gewoon in uw eigen huis. Delade staat garant voor innovatieve concepten. duurzame materialen, kwaliteit, scherpe tarieven en stipte uitvoering: afspraak is afspraak!

Particulier

Zorg

Bij interieurbouw voor zorginstellingen (cure en care) draait het om kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Elke ziekenhuis, verzorgingshuis, instelling voor jeugdzorg en pleegzorg, elke kliniek moet terecht aan strenge eisen voldoen. Maar dat betekent niet dat elke zorginstelling ook een klinische, koude en functionele uitstraling moet hebben. Het draait tenslotte altijd om de mensen die zorg nodig hebben. Daar passen ook warmte en eigenheid bij.

Delade ontwerpt en ontwikkelt patiënt- en cliënt vriendelijke interieurs waar de mensen en zorg centraal staan. Warme, stijlvolle omgevingen waar hygiëne, ergonomie en veiligheid weliswaar zeer belangrijk zijn, maar waar ook veel aandacht is voor maatwerk en bijzonderheid. We ondersteunen in het interieur zorgverleners met slimme oplossing en geven zorgbehoevenden het gevoel welkom te zijn. Bij onze referenties ziet u een aantal projecten waar we zorg en eigen stijl op een mooie manier hebben kunnen combineren.

Zorg

Scheepvaart

Delade Maritiem is gespecialiseerd in interieur en opbouw voor binnenvaartschepen en zeescheepvaart. Van ruimtebesparend, veilig en functioneel tot zeer comfortabel en luxueus. We ontwerpen en ontwikkelen al jaren scheepsinterieurs in eigen beheer, in nauw overleg met u als opdrachtgever. We kiezen altijd voor kwaliteit en duurzaamheid: in materiaalgebruik, productieproces en montage.

 

Voor een groot aantal rederijen, scheepswerven en individuele particuliere en zakelijke opdrachtgevers hebben wij turn key scheepsinterieurs gerealiseerd. Van totaalontwerp tot kleinste detail; van passagiersverblijven tot kapiteinshut. Bij onze referenties ziet u een aantal mooie voorbeelden van scheepsinterieurbouw waar we trots op zijn. Wilt u weten wat Delade voor u kan betekenen? We maken graag een afspraak met u.

Scheepvaart

Kantoorinrichting

Zowel modern vormgegeven meubels als klassiek meubilair krijgen in onze stoffeerderij de behandeling en uitstraling die ze verdienen. Stofferen, bomberen en capitonneren; onze stoffeerders beheersen alle technieken en weten van ieder meubel iets unieks te maken. Ook de stoffering van wanden, kasten en tafels is bij ons in goede en vertrouwde handen.

 

Waar mogelijk, kiezen we voor duurzame materialen. Zo is voor de vulling van uw meubels sojaschuim een goede en veel gekozen optie. Ook de toeleveranciers in ons netwerk hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Op deze manier kan een compleet milieuvriendelijk meubel ontstaan.

 

Dankzij de uitstekende contacten met deze leveranciers beschikken we over de modernste stoffen en materialen. Maar ook over stoffen die passen bij meubels met een klassiek karakter.

 

Duurzaam betekent voor Delade ook: respect voor het oude en het bestaande. Een stoel die u dierbaar is maar wel een opknapbeurt kan gebruiken, geven wij graag een tweede leven, inclusief het zitcomfort van vandaag.

Kantoorinrichting

Architecten

Delade werkt als projectinrichter vaak samen met architecten. Van grote gerenommeerde architectenbureaus tot vernieuwende onafhankelijke interieurarchitecten. Het mooie is dat we beide leren van de samenwerking. Er is veel waardering voor elkaars vakmanschap en creativiteit. Bovendien wordt het totale traject van ontwerp tot oplevering zo één logisch geheel.

 

Originaliteit, vakmanschap en duurzaamheid staan wat ons betreft centraal in de samenwerking met architecten. Wij leggen de lat hoog en werken samen met architecten die datzelfde kwaliteitsgevoel hebben. In technologie, productieprocessen en materiaalgebruik voelen wij ons verantwoordelijk voor de leefomgeving. Dat dat de functionaliteit en uitstraling versterkt, bewijzen we dagelijks.

 

“Nooit settelen voor een 8, we gaan altijd voor een 10!”

 

Zoals een gerenommeerde interieurarchitect met wie wij geregeld samenwerken, zei: Samen met Delade focus ik op het eindresultaat. We laten ons bij de start en in de ontwerpfase niet beperken door punten en komma’s. We durven samen met de opdrachtgever te dromen. In de uitvoering komt het wel weer aan op de details. Met vakmanschap, liefde en secuurheid zorgen we er juist voor dat we het maximale resultaat uit elk project halen. We settelen nooit voor een 8, we gaan altijd voor een 10!

Architecten

Restaurant & Horeca-inrichting

Delade ontwerpt, ontwikkelt en maakt horeca-inrichtingen van A tot Z. We zijn de nauwgezette uitvoerder van uw concept of ontwerpen en ontwikkelen samen met u een volledig nieuw concept. De vakspecialisten van Delade hebben veel ervaring in het maken van horeca-interieurs voor bars, restaurants, hotels en andere leisure-concepten.

 

We kunnen alles in eigen huis ontwerpen en, uitwerken in 3D-tekeningen en we hebben de volledige productiefaciliteiten om grote objecten en kleine details te realiseren. Zo kunnen we instaan voor kwaliteit, duurzaamheid en originaliteit. We hebben in de ruim 20 jaar van ons bestaan mooie, opzienbarende, opvallende, degelijke, toekomstvaste en innovatieve inrichtingen ontworpen voor cafe’s, clubs, restaurants, hotels en andere hospitality-concepten. Bij onze referenties vindt u een kleine greep uit onze recente projecten.

Restaurant & Horeca-inrichting

Zakelijk Bedrijfsinterieur

Werken, overnachten, vergaderen en recreëren, dit alles doe je het liefst onder de meest ideale omstandigheden. Voor de zakelijke markt creëert Delade sfeervolle, praktische interieurs waarin gebruikers zich thuis voelen. Ook projectinrichters doen vaak een beroep op Delade. Kantoorpanden, wellnesscentra, hotels en horecagelegenheden, sportfaciliteiten of zorgcentra, Delade neemt de uitdaging graag aan en kijkt hierbij verder dan u denkt. Naar kabelmanagement, akoestiek en techniek bijvoorbeeld. Delade heeft zo een veelheid aan oplossingen voor flexwerken ontwikkeld. Duurzaam en innovatief, zoals u van Delade mag verwachten.

Zakelijk Bedrijfsinterieur

Benieuwd wat

het Delade Projecthuis

voor u kan doen?

Neem contact op