Vacature voor Allround Meubelmaker/ Interieurbouwer

Vacature voor Allround Meubelmaker/ Interieurbouwer

18:23 25 februari in Vacatures

Over Delade Interieurbouw:

Delade in Doetinchem is sinds 1995 specialist in interieurbouw. We ontwerpen en ontwikkelen exclusieve en innovatieve interieurs van A tot Z voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in de projectinrichting, horeca, zorg en in de scheepvaart. Op het gebied van scheepvaart behoort Delade in Europa tot een bekende speler in interieur en opbouw.

Functie-omschrijving:

Als meubelmaker/interieurbouwer maak je meubels en interieuronderdelen voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt volgens ontwerp en werktekening een meubel samenstellen, bewerken en secuur afwerken. Door jouw kennis van constructies en materialen weet je topkwaliteit te leveren. Je werkt gestructureerd en zorgt dat het meubel op tijd klaar is. Daarna ben je, indien nodig, ons visite kaartje op locatie bij het plaatsen van je meubel.


Wat breng je mee?

 • Je hebt een MBO opleiding Allround Meubelmaker/Interieurbouwer niveau 3 afgerond of dit niveau door werkervaring bereikt;
 • Je bent nauwkeurig en in staat 2D en 3D werktekeningen om te zetten in een goed kwaliteitsproduct;
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede organisatie en planning van het werk;
 • Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en neemt daar waar nodig eigen initiatief

Functie eisen:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in de interieurbouw in een eis;
 • Beheersing van Solid Works;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Engelse en Duitse taal.

Persoonskenmerkend: Initiatiefrijk, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandig, oplossingsgericht, flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie binnen een financieel gezond bedrijf, waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een gedreven en collegiale werkomgeving binnen een dynamisch team en familiebedrijf. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Een veilige werkomgeving en ruimte om mee te denken in procesoptimalisatie. Uiteraard hebben we lekkere koffie, is er een tafelvoetbaltafel in de kantine en kun je op vrijdag tijdens de lunch genieten van een VmS (Vrijdagmiddag Snack 😉)


Durf jij de uitdaging aan?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je brief met motivatie en CV.

Deze mag je zenden naar HR@delade.nl Voor vragen over deze vacature mag je ons ook altijd even bellen op 0314 – 373737.