Vacature Delade Accountmanager

Vacature Delade Accountmanager

17:56 12 november in Geen categorie

Delade in Doetinchem is sinds 1995 specialist in interieurbouw. We ontwerpen en ontwikkelen exclusieve en innovatieve interieurs van A tot Z voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in de projectinrichting, horeca, zorg en in de scheepvaart. Op het gebied van scheepvaart behoort Delade in Europa tot een bekende speler in interieur en opbouw.

Wij zijn op zoek naar een fulltime:

Accountmanager New Business (m/v)

Functieomschrijving
Als Accountmanager voel je je als een vis in het water bij actieve acquisitie onder potentiele nieuwe klanten. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde (individuele) verkoop en omzet doelstellingen worden gerealiseerd. Je geeft presentaties, draagt nieuwe ideeën aan t.b.v. productontwikkeling in ons vakgebied. Je speelt marktontwikkelingen en behoefte binnen de interne organisatie door. Je handelt vragen en verzoeken van relaties af. De administratieve afhandeling van offertes en vastleggen van afspraken en notities in de geautomatiseerde systemen is geen enkel probleem. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je klanttevredenheid hoog in het vaandel hebt staan.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- & denkniveau;
  • Gerichte MBO of HBO opleiding, bij voorkeur meubel of bouwkunde;
  • Ervaring in de interieurbouw is een eis;
  • Kennis van houttoepassingen, stoffering, kunststoffen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels en Duits is een pré;
  • Je bent resultaatgericht
  • Je hebt een commerciële instelling en bent communicatief zeer vaardig

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?
Een gedreven en collegiale werkomgeving binnen een dynamisch team en familiebedrijf. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Een aantrekkelijk voorwaardenpakket bestaande uit o.a. laptop, mobiele telefoon en een auto van de zaak.

Durf jij de uitdaging aan?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je brief met motivatie en CV. Deze mag je zenden aan HR@delade.nl
Voor vragen over deze vacature mag je ons ook altijd even bellen op 0314-373737.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Delade Projectbureau BV
Nijverheidsweg 12
7005 BJ DOETNCHEM
Tel. 0314 – 37 37 37
info@delade-interieur.com
www.delade.nl