Vacature Delade Machinaal houtbewerker

Vacature Delade Machinaal houtbewerker

18:04 12 november in Geen categorie

Delade in Doetinchem is sinds 1995 specialist in interieurbouw. We ontwerpen en ontwikkelen exclusieve en innovatieve interieurs van A tot Z voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in de projectinrichting, horeca, zorg en in de scheepvaart. Op het gebied van scheepvaart behoort Delade in Europa tot een bekende speler in interieur en opbouw.

Wij zijn op zoek naar een fulltime:

Machinaal houtbewerker (m/v)

Functieomschrijving

Als Machinaal Houtbewerker bedien je het automatisch platenmagazijn en zaag, de kantenverlijmer en de CNC houtbewerkingsmachines. Je bepaalt productspecificaties, materialen, werkwijze en machine-instellingen. Je bedient de conventionele houtbewerkingsmachine(s) en controleert de kwaliteit en juiste stapeling van producten. Daarnaast kun je afmonteren en stel je halffabricaten samen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding tot Meubelmaker of MBO Timmeren;
  • Je houdt ervan om met geavanceerde machines hout en plaatmateriaal te bewerken;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de meubelmakerij, interieurbouw of timmerfabriek en je kunt zelfstandig machines afstellen;
  • Je bent veelzijdig inzetbaar;
  • Je kunt nauwkeurig werken en je bent kwaliteit- en tijdsgericht;
  • Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;
  • Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en neemt daar waar nodig eigen initiatief.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?
Een gedreven, informele en collegiale werkomgeving binnen een dynamisch team en familiebedrijf. Je wordt goed ingewerkt en intern opgeleid, waardoor er op termijn doorgroeimogelijkheden zijn voor ambitieuze kandidaten. Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Een goede pensioenopbouw. Een veilige werkomgeving en ruimte om mee te denken in procesoptimalisatie. Opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een VCA. En uiteraard ontvang je onze Delade bedrijfskleding.

Durf jij de uitdaging aan?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je brief met motivatie en CV.
Deze mag je zenden naar HR@delade.nl Voor vragen over deze vacature mag je ons ook altijd even bellen: 0314 – 373737.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Delade Interieurbouw BV
Nijverheidsweg 12
7005 BJ DOETNCHEM
Tel. 0314 – 37 37 37
www.delade.nl