Vacatures voor Allround meubelmakers / interieurbouwers

Vacatures voor Allround meubelmakers / interieurbouwers

09:40 19 maart in Vacatures

Vanwege toenemende groei zijn wij op zoek naar een Allround Meubelmaker/ Interieurbouwer. Kom jij ons team versterken? Stuur nu je CV naar HR@delade.nl.

Over Delade Interieurbouw:
Delade Interieurbouw in Doetinchem is een vooraanstaande partner voor architecten, scheepsbouwers en projectinrichters. Sinds 1995 vertrouwen zij de uitvoering van exclusieve interieurontwerpen voor woningen, bedrijven en schepen aan Delade toe. Betrokkenheid loopt als een rode draad door de hele organisatie heen, niets voor niets is de slogan: “Kwaliteit door betrokkenheid”.

Functieomschrijving:
Als meubelmaker/interieurbouwer maak je meubels en interieuronderdelen. Je kunt volgens ontwerp en werktekening een meubel samenstellen, bewerken en secuur afwerken. Je stelt hoge eisen aan je werk. Je werkt gestructureerd en zorgt dat het meubel op tijd klaar is. Af en toe overwerken hoort daarbij.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een MBO opleiding Allround Meubelmaker/Interieurbouwer niveau 3 afgerond (of dit niveau door werkervaring bereikt)
  • Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken.
  • Je bent nauwkeurig en in staat 2D en 3D werktekeningen om te zetten in een goed kwaliteitsproduct.
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede organisatie en planning van het werk.
  • Veilig werken en actief meedenken passen bij jou.

Jouw kwaliteiten zijn onder andere: zelfstandig, teamspeler, nauwkeurig, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief nemen.

Ons aanbod:
Iedereen die bij Delade komt werken mag rekenen op goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kom je te werken binnen een betrokken en hardwerkend team, waar een informele sfeer heerst.

Durf jij de uitdaging aan?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur vandaag nog je brief met motivatie en CV naar HR@delade.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld