Vacature voor Werkvoorbereider / Tekenaar

Vacature voor Werkvoorbereider / Tekenaar

13:34 20 september in Geen categorie

Vanwege toenemende groei zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider / Tekenaar.

Over Delade Interieurbouw:

Delade in Doetinchem is sinds 1995 specialist in interieurbouw. We ontwerpen en ontwikkelen exclusieve en innovatieve interieurs van A tot Z voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in de projectinrichting, horeca, zorg en in de scheepvaart. Op het gebied van scheepvaart behoort Delade tot de Europese top in interieur en opbouw.

Functieomschrijving:

Als  werkvoorbereider / tekenaar is je belangrijkste taak het maken van werktekeningen voor de productie van meubilair voor luxe scheepsinrichtingen en interieurbouwprojecten. Je verzorgt de inkoop en hierbij maak je scherpe prijsafspraken en onderhoud je regelmatig contact met je leveranciers. Wij maken gebruik van het tekenprogramma Solidworks. Je vervult een spilfunctie tussen opdrachtgever, management, leveranciers en productie.

Daarnaast vindt je het leuk om op de hoogte te blijven van de innovatieve markt- en productontwikkelingen.

Wat breng je mee?

  • Je bent vakbekwaam;
  • Je hebt kennis en ervaring in de interieurbouw;
  • Je hebt een opleiding richting meubelmaker/werkvoorbereider of daar voldoende ervaring in;
  • Je houdt overzicht en kunt goed de voorbereidingsplanning bewaken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en het is een prĂ© als je Engels beheerst;
  • Je bent flexibel en je werkt nauwkeurig;
  • Je bent zowel creatief als ondernemend en je beschikt over een dosis enthousiasme voor zowel onze leveranciers en klanten als ook voor Delade

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een gedreven en collegiale werkomgeving binnen een dynamisch team en familiebedrijf. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband. Een veilige werkomgeving en ruimte om mee te denken in procesoptimalisatie. Uiteraard hebben we lekkere koffie, is er een tafelvoetbaltafel in de kantine en kun je op vrijdag tijdens de lunch genieten van een VmS (Vrijdagmiddag Snack đŸ˜‰)

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij geĂ¯nteresseerd in deze functie en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Dan ontvangen we graag je brief met motivatie en CV. Deze mag je zenden aan HR@delade.nl 

Voor vragen over deze vacature mag je ons ook altijd even bellen op 0314-373737.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!