Ambacht en innovatie

Ambacht en moderne techniek komen samen binnen de muren van Delade. De alles-kunners op interieurgebied bieden maatwerk, praktische oplossingen en vakwerk van de bovenste plank. Met een eigen stoffeerderij, metaalafdeling, houtzagerij, montage-afdeling en innovatieteam. Duurzaam, betrokken en vol passie.

Creatief en duurzaam

Kennis van materialen, de kunde om te verrassen, het vakmanschap om te maken. Maar ook verantwoording voor mens en milieu. Duurzame inzetbaarheid en minimale CO2-uitstoot. Het voordeel van alles onder één dak.

Hout- & metaalbewerking

Meubelmaken is écht vakwerk. Een ambacht dat ook hand in hand gaat met een modern machinepark. Hoogwaardig maatwerk in meubilair is de specialiteit van Delade. De mooiste edelfineren op mdf, fournituren van topklasse. Zelf ontwerpen, zelf maken, van duurzame, gecertificeerde materialen en ecologische lijmen: daar zijn we trots op.

Van staal, rvs, aluminium, lood en zink kun je de mooiste dingen maken. Tafelframes, innovatieve constructies, verlichting, kantoorbenodigheden, maar ook buitendouches of fonteinen. Delade bedenkt, ontwerpt en maakt het in eigen huis. Ambachtelijk of met moderne technieken.

Spuiterij

De juiste kleur, glans en structuur. Met eigen mengmachines, en vaklieden die alles weten van verfsoorten voor nieuw en bestaand meubilair. Omdat de toplaag de finishing touch en het visitekaartje is. Delade heeft een eigen spuitmachine en droogcabines met watergedragen lakken en beitsen. Innovatieve specialiteit is koud metaal spuiten: een ingewikkeld proces van spuiten en nabehandelen voor een brons, koper of metalen look.

Montage en service

Na de productie, dient het hoogwaardige meubilair vakkundig en met zorg gemonteerd te worden. De montageteams zetten de puntjes op de i. Met kennis van ontwerp, materiaaleigenschappen, de modernste gereedschappen en oog voor de wensen van de klant.

Het voordeel van alles in huis hebben. Waar nodig leveren onze monteurs de service en nazorg die gevraagd wordt