Klassiek vakmanschap, moderne dienstverlening. De kenmerken van Delade. Interieur dat van de eerste schets tot de oplevering klopt. Een leefruimte waar het goed toeven is. Een ruimte die inspireert, ontspant en motiveert. Delade is de interieurbouwer die een interieur zelf ontwerpt, produceert, monteert en onderhoudt. Eén aanspreekpunt van eerste idee tot onderhoud.

De droom van de klant, is een uitdaging voor een interieurbouwer. Dat betekent dat Delade gaat luisteren, en samen met u de ideeën handen en voeten gaat geven. Van start tot finish. Met betrokken en enthousiaste vakmensen die kwaliteit en service verstaan.

Zakelijk Interieur

Werken, overnachten, vergaderen en recreëren, dit alles doe je het liefst onder de meest ideale omstandigheden. Voor de zakelijke markt creëert Delade sfeervolle, praktische interieurs. Maatwerk waarin gebruikers zich thuis voelen en waar specifieke wensen vertaald zijn naar een optimale werkomgeving.

Architecten

De gedachte van een architect vertalen naar een interieur. Elkaar uitdagen en inspireren. Delade werkt als projectinrichter vaak samen met architecten. Van grote gerenommeerde bureaus tot vernieuwende onafhankelijke interieurarchitecten. De waardering voor elkaars vakmanschap en creativiteit zorgt voor bijzonder fraaie resultaten. Uiteindelijk wordt het traject van ontwerp naar oplevering een logisch en vlekkeloos proces, in het belang van de eindklant.

Originaliteit, vakmanschap en duurzaamheid staan centraal. Een architect legt de lat hoog, en dat doet Delade ook. Een hoog kwaliteitsbesef, de kennis van de modernste technieken, met oog voor duurzame processen en materiaalgebruik. Functionaliteit en esthetiek ontmoeten elkaar in een goed ontworpen interieur.

Particulieren

Je thuis voelen in een onderscheidend interieur dat stijl en design ademt. Een woning die past als een maatpak. Een goed interieur is het ultieme thuisgevoel. Het resultaat van luisteren, inspireren en creatief verbinden.

Delade ontwerpt en bouwt dromen. Met slimme en creatieve oplossingen, innovatieve en duurzame materialen. Ouderwetse kwaliteit, scherpe tarieven en stipte uitvoering. Alle disciplines in eigen huis, dus een droomhuis zonder gedoe.

Restaurant & Horeca-inrichting

Restaurants en horecagelegenheden willen hun gasten verrassen, inspireren en in de watten leggen. Stijlvol, gezellig of design: een goed interieur is het visitekaartje van de zaak. Die moet naadloos aansluiten op de ideeën van een ondernemer of architect. Delade kan door haar ervaringen de vertaalslag maken van een ondernemersplan, van wilde dromen of ruwe schetsen, naar concrete interieurs. Voor een bar, restaurant, hotel of leisure-concepten.

Delade heeft alles in eigen huis: van ontwerp tot realisatie. Van product tot huisstijl, tot in de kleinste details. Met 20 jaar ervaring in inrichting van hospitality weet Delade raad met elke wens: gezellig, degelijk, opzienbarend, duurzaam en innovatief.

Zorg

Bij interieurbouw voor zorginstellingen (cure en care) draait het om kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Ze moeten vaak aan strenge eisen voldoen. Maar dat betekent niet dat elke zorginstelling ook een klinische, koude en functionele uitstraling moet hebben. Het draait tenslotte om de mensen die deze zorg nodig hebben. Wij vinden dat daar een warm, stijlvol en functionele uitstraling bij past, waar sfeer en beleving in zit. Delade ontwerpt en ontwikkelt cliëntvriendelijke interieurs waar de mens en zorg centraal staan. In ons portfolio ziet u een aantal projecten waar we zorg en eigen stijl op een mooie manier hebben kunnen combineren.

Scholen

De meeste projecten voor scholen worden ontworpen door architecten. Op basis van de tekeningen, zoeken wij hier de meest geschikte materialen bij, waarbij we rekening houden met het soort gebruik en de doelgroep die er gebruik van maakt. Waar mogelijk, kiezen we voor duurzame materialen.