Lola Doetinchem

We zijn trots op het resultaat van Lola Doetinchem. Onze passie ligt in het transformeren van ruimtes tot inspirerende en gezellige omgevingen waar gasten zich direct thuis voelen.

Een van onze projecten was het interieur van Restaurant Lola. Bij dit project hebben we o.a. de vide verplaatst, waardoor er een geheel nieuwe dynamiek ontstond. Door het dichtmaken van de oude vide en het creëren van een nieuwe, hebben we niet alleen de functionaliteit van de ruimte verbeterd, maar ook de esthetiek ervan versterkt.

Uiteraard is veiligheid een prioriteit bij dergelijke structurele wijzigingen. Ons team van ervaren professionals heeft ervoor gezorgd dat alle technische aspecten van de veranderingen zorgvuldig werden beoordeeld en goedgekeurd door de juiste instanties. Zo kunnen bezoekers van Restaurant Lola genieten van het vernieuwde interieur met een gerust hart.

Een ander opvallend kenmerk van Restaurant Lola is de bar, die we hebben gemaakt van oude kerkbanken. Dit creatieve gebruik van gerecyclede materialen geeft de bar een unieke uitstraling en een vleugje historie. Het is een perfect voorbeeld van hoe we traditionele elementen kunnen hergebruiken en combineren met moderne ontwerpen om een bijzondere ambiance te creëren.

We streven ernaar om elke ruimte een eigen verhaal te geven. Of het nu gaat om een compleet nieuw ontwerp, een renovatie of het toevoegen van unieke elementen, ons getalenteerde team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw interieurwensen kunnen vervullen.