Samenwerking

Nieuwbouw

Renovatie

Onderhoud

Samenwerking

Voor al uw maritieme klussen

Delade Maritiem is gespecialiseerd in interieur en opbouw voor  binnenvaartschepen en zeescheepvaart. Van ruimtebesparend, veilig en functioneel tot zeer comfortabel en luxueus. We ontwerpen en ontwikkelen al jaren scheepsinterieurs in eigen beheer, in nauw overleg met u als opdrachtgever. We kiezen altijd voor kwaliteit en duurzaamheid: in materiaalgebruik, productieproces en montage.

Voor een groot aantal rederijen, scheepswerven en individuele particuliere en zakelijke opdrachtgevers hebben wij turn key scheepsinterieurs gerealiseerd.  Van totaalontwerp tot kleinste detail; van passagiersverblijven tot kapiteinshut. Bij onze referenties ziet u een aantal mooie voorbeelden van scheepsinterieurbouw waar we trots op zijn . Wilt u weten wat Delade voor u kan betekenen? We maken graag een afspraak met u.

Waarom kiezen voor Delade Maritiem?

Kiezen voor Delade Maritiem betekent kiezen voor een internationale specialist in scheepsinterieuren. Delade Maritiem heeft veel succes als ontwerper, ontwikkelaar en uitvoerder van turn key interieuren voor zeescheepvaart, binnenvaart, cruise en pleziervaart.

Nieuwbouw

The sky is the limit: Delade Maritiem is internationaal toonaangevend in opbouw en interieur van zeeschepen, binnenvaart en plezierjachten. Ons doel is uw wensen, plannen en eisen vorm te geven in een doordacht en reëel plan. Altijd volgens afspraak en binnen het afgesproken budget. Onze specialisten zijn gewend om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Het ontwerp en projectplan zijn stap 1. Delade Interieurbouw onderscheidt zich met name in de totale productie. Met vakmanschap en oog voor detail voeren we uw plannen tot in de puntjes uit. We werken altijd zo duurzaam mogelijk. Met duurzame materialen die de omgeving niet belasten en een lange levensduur hebben en met productiemethoden die onze “milieufootprint” zo klein mogelijk houden. Samen met u maken we van dromen en plannen een prachtige realiteit!

Nieuwbouw

Renovatie

Voor veel schepen en jachten is er een mooi tweede leven mogelijk door renovatie en vernieuwing van opbouw, interieur en andere onderdelen. Delade Maritiem is gespecialiseerd in het opknappen, renoveren en restaureren van scheepsinterieuren. Omdat die door gebruik of stil liggen een opknapbeurt kunnen gebruiken, omdat u uitstraling en inrichting van uw schip wilt moderniseren of veranderen, of als renovatieproject.

 

Met vakmanschap en kennis van de historie kunnen onze specialisten een verouderd of verwaarloosd scheepsinterieur weer nieuw leven inblazen. We halen de oude uitsraling weer terug of tillen opbouw en interieur naar de moderne tijd. Denk aan passagiershutten, bar, salon of restaurant, maar ook aan bemanningsverblijven en gemeenschappelijke ruimtes. Delade Maritiem geeft scheepsinterieuren weer glans.

Renovatie

Onderhoud

Met vakmanschap en liefde voor het ambacht zijn scheepsinterieuren decennia lang in topconditie te houden. Delade Maritiem zorgt er in samenwerking met u voor dat uw schip verzorgd, functioneel en veilig blijft. We komen in actie op afroep of we gaan met u een verbintenis aan voor langere tijd: u kunt het altijd zelf bepalen.

 

Goed en vakkundig onderhoud is het behoud van uw schip. Verwaarlozing kan voor storingen of onveiligheid zorgen en leidt er in ieder geval toe dat uw schip achteruitgaat in kwaliteit en uitstraling. Delade Maritiem kan het onderhoud als project voor u uitvoeren en ontzorgt u dan volledig. U heeft er nauwelijks omkijken naar en heeft de zekerheid dat het onderhoud goed, tijdig en tegen scherpe tarieven wordt uitgevoerd.

Onderhoud

Benieuwd wat

Delade Maritiem

voor u kan doen?

Neem contact op