Scheepsinterieur

De beleving aan boord, van functioneel en ruimtebesparend tot comfortabel en luxe. Het maritieme interieur vraagt om een kundig oog, met kennis van kansen en beperkingen.

Delade levert al vele jaren interieurs voor diverse takken van de scheepvaart. Ontwerp, ontwikkeling en fabricage in eigen huis. Voor cruiseschepen (zeegaand en riviercruises), offshore en passagiersvaart.

Hoge standaard

Specialist in scheepsinterieurs word je niet zo maar. De internationale standaard ligt hoog. En dat betekent dat je je vak moet verstaan, trends moet volgen, en gebruik moet maken van duurzame materialen. Kwaliteit leveren, afspraken nakomen en presteren: ook al is het aan de andere kant van de wereld.

Ultiem maatwerk

Opdrachtgevers zijn rederijen, werven, bedrijven en particulieren. Hun droom, hun passie is onze uitdaging om het ultieme maatwerk te leveren. Van totaalontwerp tot het kleinste detail, van een fraaie hut tot een complete inrichting van een cruiseschip. Gemaakt door vakmensen met enorm veel kennis.

Eén aanspreekpunt

Opdrachtgevers in de maritieme wereld houden van korte lijnen en één aanspreekpunt. Daarom is het ideaal dat Delade alles van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud onder één dak heeft. Ook de fabricage van meubels, het stofferen: alles gebeurt binnen dezelfde muren. Met vakmensen met jarenlange ervaring, die bereid zijn tot het uiterste te gaan voor een tevreden klant.

Restauratie & onderhoud

Een nieuw interieur kan van een schip op leeftijd weer een lust voor het oog maken. Een tweede leven voor schepen, door het interieur of opbouw op te knappen, te renoveren of zelfs restaureren. Niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden. Ultiem moderniseren of de historie koesteren, alles is mogelijk.

Vakkundig onderhoud bepaalt de levensduur van een interieur. Scheepsinterieurs hebben wat te lijden. Delade Maritiem zorgt met vakmanschap en liefde voor het ambacht dat interieurs tientallen jaren in topconditie blijven. Verzorgd, functioneel en veilig, maar ook behoud van waarde. Delade komt in actie op afroep of we gaan met u een verbintenis aan voor langere tijd.